onsdag 15 juni 2011

Snart har onsdagen vecka 24 tagit slut.

Jag lever visst ett mycket litet liv nu för ilskan över att det inte fanns mjölk (till mitt kaffe) i morse var helt oproportionelig. Jag var så arg, så arg.

"Man kan väl inte gå och handla när bebis sover, va?" tänkte jag och svarade nästan genast nej och skvätte i stället grädde i kaffet. Det smakar inte bra, men bättre än svart.

Här får ni mina planer för dagen:

* Mejla tips till en jag känner som håller på med en Göteborgsguide.
* Dammsuga och städa badrummet med Bossa i Babybjörnen.
* Ligga på golvet och leka med någon grej.
* Gå till ramverkstaden och lämna in grejer för inramning.
* Hänga med Gabriella och Jack hos mig och sedan kanske gå ut en sväng med dem.
* Ta med mig Bossa och Nils och äta på Smaka, där han som fixade ihop mig och Nils för åtta år sedan börjat jobba som kock.
* Om föregående punkt skiter sig pga att vår vän till exempel inte jobbar i dag eller att det är fullbokat eller liknande: gå och köpa cykel.

3 kommentarer:

 1. Fast slut på mjölk ÄR en katastrof, oavsett hur litet liv man lever. Det får bara inte hända. Särskilt inte på morgonen.

  Det är fördelen med att ha barn som dricker massor massor mjölk, mjölken tar aldrig slut hemma för man köper hem tre 1,5 literspaket åt gången. Just när jag gör det, bär hem massor mjölk och bananer och bröd från Konsum, känner jag mig extrem mycket som en morsa. Just det där mjölkpaketsbärandet är så morsigt. Minns när ett paket mjölk räckte hur länge som helst.

  SvaraRadera
 2. Åh oh! Du får gärna lämna lite tips här till mig också om du vill, för jag ska få besök här i gbg utomlandsifrån i helgen och känner mig helt blank när det gäller vad vi ska hitta på under dagarna! särskilt som det ska regna och inte vara så varmt :( Har du nån fin idé?

  SvaraRadera
 3. Karin - det är faktiskt en katastrof. Speciellt nu, när jag lyckats jobba upp ett beroende som gör att jag är helt grusig innan jag fått kaffe på morgonen.

  A - nä, ska det regna i helgen? Tråk. Hmm, vad är det för folk som kommer? Barnfamiljer eller bara vuxna människor? Vad gillar de att göra?

  Om det är barnfritt så borde ni i vilket fall som helst testa Las Vegas-brunchen på Casino Cosmopol på söndag. Den är helt sinnesstört bra. 18-årsgräns dock, man får inte ens ta med sin bebis. Obs: boka bord.

  SvaraRadera