söndag 26 juni 2011

I want to ride my bicycle

Hej!
Vi håller på och packar inför vår cykelsemester som startar i morgon. I dag lullade vi på stan och köpte nödvändigheter som ringklocka och batterier. Och den här cykeldressen! Eller ja, det är väl en byxdress som vilken annan, från Beyond Retro. Men jag tänker cykla i den. Köpte även en gammal baddräkt, helt oprovad. Ska testa den nu. Mycket spänd, då det kan gå hur som helst. Bildbevis följer ej.
Hej då!

3 kommentarer:

 1. Bossa goes west, viktigt!! Kollade på bilder från Danmark anno 1983, vår första gemensamma semester med bl a besök på Legoland dit jag ska styra kosan i år igen. Insåg att nu är jag lika gammal som mamma var då, och har en dotter som är två år äldre än vad jag var då.. ack svindlande tanke. Ser fram emot bilder, kram Kusse

  SvaraRadera
 2. Hur går det på campingsemestern? Man saknar dig ju som sjutton här i blöggen. Ha en fin resa men kom hem snart!

  SvaraRadera
 3. Kusse - åkte vi till Danmark redan 1983? Herrejävlar. Det var tider.

  När min mamma var lika ung som jag hade hon två barn och redan bott i flera olika hus. Så himla konstigt. Jag skulle aldrig kunna sköta ett hus (eller fler än ett barn, tror jag).

  Karin - du är så fin! Och nu är jag hemma! Älskar hemma. På tal om hemma - congrats till ert nya palats. Låter ju helt galet och bra.

  SvaraRadera