torsdag 26 maj 2011

Sista natten med gänget. Eller i Värmland.

Oh, the joys. Bossa somnade nästan som efter en vanlig hemma-läggning i kväll. Kanske har hon vant sig vid den nya miljön här ute i skogen? Perfekt då att vi ska åka vidare i morgon och hälsa på svärisarna i Halmstad över helgen. Jaja. Det är väl bra för henne att "ruskas om lite".

Buhu just nu: har fått för lite jobb gjort i dag, så jag måste skriva nu på kvällen. Hade annars tänkt testa om föräldrarnas bredband håller för att streama Biggest Loser-finalen.

Bra just nu: kvällens middag. Är så lycklig nu, va.

2 kommentarer:

 1. Det blir kul för Bossa att hänga m farmor o farfar också. Vi har alltid flängt runt, speciellt när T var liten och hon har inte tagit någon märkbar skada av det :) Cykelkärran ser grym ut. Har ni planerat när ni ska åka till Danmark? Vi har nämligen planer på att åka till Götet, evt v 28. Tildas högsta semesterönskan är att gå på Liseberg.

  Hälsa mor & far !!!

  Kram kusse

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra. Jag tror också att det bara gör gott att hamna i nya miljöer mest hela tiden.

  Vi har inte bestämt ritkigt när det blir Danmark än, men mest troligt en vecka i början av juli. Det beror på hur det ser ut med lediga stugor osv.

  Vad roligt att ni kommer till Götet! Vill ni bo hos oss då? I vilket fall som helst så vill vi såklart följa med er till Liseberg.

  SvaraRadera