tisdag 17 maj 2011

En kortsiktigt och en mer lång?

Bra för ekonomin 1: Bossa älskar sådan där turkisk/grekisk yoghurt med fruktpuré i. Nu kan jag minska utgifterna för hennes mellanmål med säkert 90 procent. Enbart fruktpuré = ganska dyrt. Yoghurt med en dutt puré i = sjukt billigt.

Bra för ekonomin 2 (tror jag): Senaste dagarna har det gått troll i att mäklare hör av sig. Fyra stycken på cirka tre dagar har antingen ringt eller skickat brev och ba "hej, vi värderar din bostd gratis". Betyder det att vi sitter på en guldgruva? *hoppas*

För övrigt, konstig grej att liksom ringa och "hej, vi vill sälja ert hem". Vad tror de ska hända? Att vi ba "jaha VILL ni? Vi hade ju inte tänkt flytta, men nu när ni säger att ni är sugna på att sälja så... vad fan, why not!".

3 kommentarer:

 1. ...men var kall och vänta tills någon mäklare typ ba "vi värderar din lägenhet gratis OCH bjuder på Lotta Lundgrens kokbok". Eller nån annan freebee. (Stavas det så?) Då kan du välkomna hem mäklaren, han kan gå runt lite, ge dig ett pris, du ba "ååhh, schysst, och tack för kokboken", sedan säga hej då, skita i att sälja och glädja dig åt kokboken....Hmmm, undrar om man kan sätta olika mäklare mot varandra i en budgivning angående bästa freebeen....

  SvaraRadera
 2. Synd att man inte sitter på en bostadsrätt alltså. Jag väntar fortfarande på dagen när nån god själ ringer på dörrn och ba: "Vi betalar din hyra i 1 år!!!" Men det är faktiskt rent av löjliga fasoner att betala (nästan) 9000 kr/månaden för en liten trea.

  SvaraRadera
 3. Ola - haha, det skulle man göra! När vi köpte lyan vi bor i nu kom det två biobiljetter på posten efter ett tag. Som att mäklaren ba "tack för att ni gav mig xx tusen kronor för att jag agerade mellanhand när ni köpte hem, här får ni gå på bio".

  Ewonne - äsch, det blir säkert en bubbla snart och då sitter vi med skägg i brevlådan och önskar att vi hade hyrt i stället.

  SvaraRadera