söndag 3 april 2011

Nygräddad morgonbebis är rätt fin ångestdämpning också

Oj, så dramatiskt man kan blogga när man inte sovit. Och med man menar man jag.

make avatar
Make avatar

Nåväl, nu är det nya friska och så vidare. Den här lilla fotätaren har precis slocknat på balkongen och jag ska testa att göra detsamma, fast i soffan. Sedan får vi se hur det blir med resten av dagen. Man vet aldrig.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du fick sova lite!
  Jag känner verkligen igen mig i dina tankar (även om det är jag som oftare är ute sent), det är klurigt det där. Vad jag har märkt med mig själv är att det är när jag sitter ute på klubben jag får de där uppenbarelserna att "men gud vad jag ändå älskar mitt nya liv med familj det är ju inte så jäkla roligt alltid att sitta här på klubben" typ, och så får jag en nytändning och älskar mig familj ännu lite mer efter det. Det låter verkligen tragiskt nu när jag skriver det haha. Men ett annat tillfälle vi ofta lyckas bli osynkade är lördagar då jag har fantasier att "mysig lördag vi kan fika och gå i affärer osv", medan min kille börjar storstäda och det tar hela dagen och så slutar det med att dagen gått och jag känner det som att en lördag tillsammans är helt bortslösad och bägge känner sig oförstådda. Nu har vi ju talat om detta flera ggr och det händer inte så ofta nu, men det kan vara klurigt att alltid få ihop det..
  Jaja vad jag ville säga var egentligen att jag känner igen mig och jag också sitter ensam med barnen nu tills min kille vaknat (han kom hem kvart över fem! :extremfall).

  SvaraRadera
 2. Hej! Nä, det låter inte tragiskt alls. Det är supersunt att gå ut och hänga med andra än familjen emellanåt. Det behöver alla och jag med. I natt var bara en dålig natt för mig. Hade byggt upp förväntningar om en "fun for the whole family"-day och så såg jag hur den försvann framför mina sömnlösa ögon.

  Äsch, jag vet inte vad jag menar riktigt. Tycker bara att det är tråk när hela dagen efter utgångsdagen försvinner pga supersen hemkomst.

  SvaraRadera