lördag 9 april 2011

Just nu vilar hon och förhoppningsvis är hon a ok till exempel redan i morgon


Strålande sjukdomsbesked! Från att ha gått från bad till worse, med totalt sängläge och värsta kaskadspyan jag någonsin sett hos bebis, har den här lilla kanelkakan nu druckit och behållit en deciliter mjölkersättning samt fått en alvedon upp i rumpan och lagt sig på behagliga 37,7 grader jämfört med tidigare 39,1.

All denna täta och spännande utveckling på cirka en halv dag. Snabb unge!

4 kommentarer:

 1. Låter som någon form av matförgiftning, in på med ett inflammatoriskt svar och sen ut med allt genom alla tillgängliga vägar, och sen så har vi skaffat oss lite nya roliga T- och B-celler :-)

  Fatta va glad Bossa kommer vara över denna grejen (utan att veta om det) när hon står och mumsar i sig något halvstekt grillspett på en bakgata i Sydostasien om en 20år :-)

  SvaraRadera
 2. Hur många kaskadspyor har du överhuvudtaget sett på/från en bebis ;) Kram kusse PS; salladen låter suverän och säkert värd sin resa men fotbollen åker jag gärna 4 h om jag slipper kolla på den...

  SvaraRadera
 3. Emil - hoppas (tror jag).

  Johanna - är det en kuggfråga?

  SvaraRadera
 4. Ingen kuggis alls, men det lät som om du sett många. Jag tror nämligen att jag aldrigjag hade sett en bebisspya, eller blöja för den delen, innan jag fick T. Kram kram

  SvaraRadera