torsdag 21 april 2011

Hur man gör med vår dotter

Så! Manual skriven, morföräldrar på plats. I morgon bitti sticker den här morsan till Köpenhamn för första Bossalösa helgen sedan, ja, sedan Bossa spurtade fram.

Känsla: GUD VAD ROLIGT DET SKA BLI.

Brasklapp: jag kan inte lova att jag inte kommer att lipa ihjäl mig av saknad efter den lilla klumpen när jag väl är borta från'na.

9 kommentarer:

 1. Haha, härligt!

  "Natten: se nästa sida."

  SvaraRadera
 2. Ha det så himla underbart i Köpenhamn!
  Och gillar också "Natten: se nästa sida". Nätter med bebis kräver liksom en helt egen manual... :-)

  SvaraRadera
 3. Jag kommer SÅ göra en sån när vår korv ska ha barnvakt över natta första gången. Och jag kommer få så mycket skit av min kille för att jag gört. Men det skiter jag i.

  Ha världens skönaste helg!

  SvaraRadera
 4. Haha, ja natten kräver som en egen bok nästan.

  SvaraRadera
 5. Man (jag) ska nog inte läsa den boken innan man (jag) fått sin (min) egen bebi med risk att bli avskräckt, va? ;)

  SvaraRadera
 6. Det här inlägget hittade jag som sparat hos mig. Jag vill minnas att jag tänkte kommentera å fråga lite. Typ: När började ni med det här schemat? Hur strikta är ni med att hålla tiderna? Vill också minnas att jag läst om att du fasade ut amningen till ersättning. Kan du inte skriva lite om dina erfarenheter av det å tips...jag håller precis på att börja utfasning, bebisen är 3 mån å en vecka å jag tänker mig amma typ max 2-3 ggr/dag om en månad å ha slutat amma helt när hon är 5 månader. Dvs. då måste hon käka ersättning samtidigt som vi introducerar mat. Jag fattar inte hur man vet hur mkt ersättning som är lagom...

  SvaraRadera
 7. Olga - sorry för sent svar. Men nä, jag tror att du har rätt där. Om man (jag) hade vetat hur det kan bli med soveriet hade man (jag) kanske sprungit hem från BB utan bebis.

  Motvalls - älskar att få förfrågningar i kommentarsfältet. Lovar att återkomma med ett inlägg i ämnet.

  SvaraRadera
 8. Jippie vad spännande, tur du inte tänkte "å så jobbigt, kan hon inte kolla med nån galning på familjeliv"!

  SvaraRadera