tisdag 12 april 2011

Doktig tjäjj?

Joggade i regnet. Kall om öronen.

Tur att regeln säger att efter motion kommer badkar. Och vin.

4 kommentarer:

 1. Galet grymt gjort! Själv springer jag inte i regn, det är en regel jag har... hävdar bestämt att i regn och drivis bör denna lekamen inte vistas ute med avsikt att springa... fast med dina regler kanske jag kan tänka mig att tänka om... fast jag har inget badkar... det står och faller helt enkelt med det! =) Duktiga du! Fast det där med att stryka tabletter... nä, min kära spann vatten... det verkar allvarligt! kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jenny - bra!

  Nina - tack! Men äsch, så himla grym är jag inte. Det var mer livsnödvändigt. Bossa är inne i någon slags "missnöjd om jag inte blir buren precis HELA tiden"-period, så när Nils kommer från jobbet måste jag liksom kasta mig ut och bli av med frustrationen. Alternativt kasta iväg bebis, och det känns inte som en så superstabil sak att göra.

  SvaraRadera
 3. haha, jo du är duktig, oavsett anledning... effekten hade ju varit den samma om du gick ut och promenerade, eller iallafall "bära-runt-på-bebis-grejen"... du väljer att springa... det är strongt! Kast med liten bebis är nog inte helt stabilt nä, fast jag tror de hade uppe det som förslag till ny gren i OS... eller läste jag fel där??! =)

  SvaraRadera