tisdag 29 mars 2011

Den är ljusblå och hemskt mjuk. Anyone?

"Vill du ha sovmorgon?" frågade Nils när jag bad honom gå upp med Bossa vid sju i morse.

"JAG HAR FAKTISKT INTE BÖRJAT SOVA ÄN!!!" ville jag skrika då, men så bet jag mig i läppen. Han kunde ju inte veta att Bossa körde tortyrmetoden "peta på mig varje halvtimme så att jag aldrig hinner somna" (fast med skrik och gny och napptapp i stället för pet) i natt.

Man måste tänka efter innan man börjar skrikkommunicera med sin partner nu när det finns bebis med i bilden. Ofta är man ganska ologisk i sina känsloutbrott. Man få ta ett andetag. Tänka innan man pratar osv.

...

Men alltså den här natten var inte okej. Den lilla biffrulladen var så himla orolig och vaknade HELA tiden. Somnade om alla gånger utom vid fem, då hon behövde en flaska, men ändå. Jag lämnade sängen kanske 23 gånger i natt. 23 gånger då jag nästan-nästan sjunkit in i sömnfamnen och tvingas pigga opp mig för att lugna bebis. 23 gånger av "NEJ NU DÖR JAG".

Teori: hon saknade sin snuttefilt (ja, snutten hon fick av dig, tant Johanna, hon älskar den och kan nästan inte somna utan den). Hittade den ingenstans i går och risken är att hon kastat den från vagnen någonstans mellan Hemköp och hemma. Minns att hon hade den när jag betalade för mig i Hemköpkassan i går, men sedan dess har jag inte sett den.

Dagens uppgifter:
1. Retrejsa stegen från gårdagens mathandling för att se om den går att återfinna.
2. Fråga någon på Hemköp om det "kommit in en blå snuttefilt med en mus på".
3. Köpa ny snuttefilt och hoppas att det inte blir som när föräldrar ska ersätta den döda hunden med en ny valp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar