söndag 27 mars 2011

Auto correction in my heart

Just nu pubbar vi lite. Bossa äter majskrokar och charmar gubbarna på Bishops.

Jätterolig grej!!! När jag skrev majskrokar nyss så ville min iPhone att det skulle bli manslemmar. Hur sjukt? Jag menar, i sammanhanget och så.

7 kommentarer:

 1. Haha men usch!! "Bossa äter manslemmar och charmar gubbar." Lite tidigt, kanske.

  SvaraRadera
 2. Jo, lite tidigt... Gud, när jag tänker på att hon kommer att någon dag eventuellt äta manslemmar så får jag spelet i huvudet. Lite för att det betyder att jag då en dag kommer att vara 45, men mest för att MIN BEBIS liksom. Buhuuu!

  I övrigt: inte lång tid kvar för dig nu. Heja! Jag vill veta allt om höggraviditetskänslor, föräldragruppspatrask och förlossningsupplevelser. Keep bloggin'!

  SvaraRadera
 3. hahaha! Gillar verkligen att du faktiskt tänker att hon kommer göra det långt fram i tiden. Själv dör jag av äckel bara av tanken på att mina föräldrar skulle ens närma sig varandra. Kan inte inbilla mig hur det skulle kännas med ens unge.

  SvaraRadera
 4. Åh herregud. Vilket konstigt ordval av din iPhone. Och ja allt... konstigt. Att ens barn blir stora. Svårt att tänka sig.
  Igår satt min 6-åring och pratade om att han och lillebror ska bo i Helsingfors när de blir stora. Jag fick en så tydlig bild av att de kommer att vara två supergayiga smala hipsters i Finland om tjugo år. Hoppas de öppnar en finsk designbutik och ger mig 100% rabatt på allt.

  SvaraRadera
 5. Linn - jag önskar lite att jag inte tänkte på det. Men, usch, det gör jag.

  Karin - åh, supergayiga smala hipsters som ger lilla mammi flotta gratisprylar. Hoppas!

  SvaraRadera
 6. Haha ja usch. Jag kan inte ens föreställa mig att jag ska ha ett barn!! Tror att det kommer att ta slut när jag fött det. Typ graviditet, sen äre över.
  Obs logiskt fattar jag ju att det kommer ett barn, men eh ...

  SvaraRadera
 7. Så tänkte jag också. Förlossning = slutstation. Jag kunde inte förmå mig till att se bortom dagen D. Inte så konstigt heller, med tanke på hur mäktig (på massor av vis) den dagen är.

  SvaraRadera