torsdag 3 februari 2011

Såklart lätt för mig att sitta här och tycka, men...

Jag fattar att det är väldigt många i Sverige som är intresserade av ämnet charterresor under vinterhalvåret. Men jag kan ändå inte låta bli att få ont i magen av Rapports inslag om hur de inställda Egyptenavgångarna påverkar priset på vinterns resor till solen samt konsumentverketkillens uttalande "det är inte okej".

5 kommentarer:

 1. jag har sett två av mina fb-vänner klaga högljutt och skriva saker såsom "jäkla egyptier, sluta bråka så jag får åka på min semester!!" och vara helt seriösa med det. fan, jag blir så jävla sur. så jävla jävla sur. hur kan man bry sig om sin solsemester när människor kämpar för demokrati? hur kan man så fullständigt försvinna in i sig själv och glömma bort omvärlden?

  SvaraRadera
 2. Ja fy fan. Man blir skraj.

  SvaraRadera
 3. Utbud efterfrågan, det är det som styr, så förstår inte vad konsumentverket klagar över?

  Sen så, den enes död den andres bröd, kanske Beirut där det är förhållandevis lugnt kommer segla upp som ett nytt resmål nu igen, vin, skidåkning, sol, bad och en flärd av Jet-set från innan inbördeskriget...

  Det som dock är riktigt allvarligt är att mellanösternfonderna störtdyker typ förlorat 15% på en w... vist surt för spararna men ännu värre för länderna och de enskilda företagen och deras anställda...

  SvaraRadera
 4. Josefin och Karin: och alla upprörda röster över att "de måste välja kanarieöarna i stället nu och det kostar minst tusen kronor mer" och jag vill bara DÖ på all dumhet överallt.

  SvaraRadera
 5. Men ...!
  Demokrati till mindre bemedlade eller en veckas sol i vattenland.
  Egoister.

  SvaraRadera