fredag 14 januari 2011

Jag betalar vad som helst och kan offra en kroppsdel eller två om hon bara blir glad snart.

Oj. Urladdningen i dag. Bossa vaknade klockan 7 och somnade cirka 19.30. Där emellan tillbringade hon tiden ungefär så här:

Skrikarg: 4 timmar
Sovande: 5 timmar
Gnällig: 3 timmar
Nöjd: 30 minuter

När Nils kom hem från jobbet lämnade jag över bebis och kände det som att jag var på semester när jag gick till Systembolaget och trängdes med alla fredagshandlare. Känslan när jag kom hem: djupt andetag utanför dörren. Ska det vara skrikfest?

Usch, min lilla vaniljbulle verkar så LEDSEN nu. Skithemskt att inte kunna trösta. Verkligen outhärdligt. Jag vill verkligen inget hellre än att hon ska må bra och vara tillfreds. Tänkte allvarligt deala med Gud ett tag och erbjuda att jag skulle ta tusen förlossningssmärtor igen bara hon blev glad. Så himla hopplöst.

Dessutom åt hon typ ingenting i dag. Ville verkligen inte amma utan tog bara (lite) flaska. Funderar på att sluta amma redan nu.

Så. Hej På Spåret och en påse Polly. Hej!

3 kommentarer:

 1. Jag känner igen allt. på pricken. min dröm just nu är att gå på toa ifred. utan två ungar hängandes på mej. tyst. utan ångestskrik.och göra nummer två. LÖÖÖVLY. men men. det kommer en tid då man får skita och må bra också. det är bara att köra på. Du fixar det här. och blir världens starkaste kvinna på kuppen!

  SvaraRadera
 2. Åh, att få bajsa ifred. Det är grejer det. En gång, när Nils höll i Bossa, passade jag på att ta med mig ett glas rött in på toaletten. Dubbel-lyx.

  Förresten, Nils och jag tycker båda två att det vore sjukt kul att hooka upp med er någon gång. Låta dina kottar få träffa vår kotte osv. Så om ni är i Götet eller vi i Sthlm kanske vi kan ses...?

  SvaraRadera
 3. Du, det låter som en fantastisk idé! Vi har gästrum här om ni behöver övernattning dessutom! Skulle vara hur kul som helst! (ännu rolligare om vi låter papporna ha lite quality time med sina små och vi smyger ut och dricker drinkar som om det inte finns nån morgondag.. haha)

  hör av er när ni är i tjockholm nästa gång!

  SvaraRadera