onsdag 26 januari 2011

I morgon ska hon få testa

Det här blir kul. Vad kommer hon att ha för likes och dislikes?

7 kommentarer:

 1. Koolt! Minns när E skulle testa potatispuré för första gången. Han tittade på oss som om vi försökte förgifta honom. Ingen succé alltså. Däremot tror jag att både majs och morot var ganska populärt, det är ju lite sötare smak. Och potatispuré, hur kul är det egentligen som introduktion till matens värld? Man borde ge dem marängsviss som smakis eller nåt, det är ju betydligt mer skoj.

  SvaraRadera
 2. Och förresten, smakportioner! Hon börjar ju bli stor!!! Härligt :-)

  SvaraRadera
 3. Hej! Palsternacka brukar vara poppis. Hade en period innan min dotter kopplade det här med att äta riktig mat, som jag hade i just palsternackspuré i det mesta!
  Spännande är det i alla fall! Lycka till!

  //Jenny

  SvaraRadera
 4. Vi började förra veckan med olle. Han fick testa gröt först men det var ingen hit. Har nu kört palsternacka i tre dagar och det går bättre. Ska testa morot sen. Palsternacka är ju precis so morot lite sötare. Lycka till!!

  SvaraRadera
 5. Min unge vägrade puréer. Förutom de riktigt goa med frukt och sånt. När hon blev lite större åt hon enbart spagetti med köttfärssås - och jordgubbssylt. Nice va?

  SvaraRadera
 6. filma. förvåningen...det är priceless

  SvaraRadera
 7. Karin - eller hur! Har förstått att man ska börja lite försiktigt, men jag längtar efter att få bjuda på smakexplosion.

  Jenny och Eva - palsternacka låter bra. Det ska jag ha i åtanke om hon hatar på potatisen eller gröten.

  Shotgun - bra tips! Ska jag göra.

  SvaraRadera