fredag 10 december 2010

"Men åh!"

Just nu gör jag den här sköna: ligger vaken och tänker "nu måste jag somna-nu måste jag somna-nu måste jag somna". Har gjort det sedan jag gick och la mig vid elva. Klockan är halv fyra nu. Bossa bör vakna inom en timme.

Bra där.

Lär vara ett under av pigghet på jobbjulfesten i morgon. Eller vad säger jag: i dag.

Skickat från min iPhone

3 kommentarer:

 1. Åh vad typiskt att inte somna när det är något speciellt som man gärna vill vara lite pigg (relativt) till. Det är jag i ett nötskal. Är det ett obehagligt släktdrag? Hoppas du får det kul ändå, ta en drink så piggnar du nog till. Kram!

  SvaraRadera
 2. Usch, det där är både välbekant och jävligt jobbigt :-/

  Men hoppas du får en kul julfest ändå!
  Jag var på middag med mitt jobb igår, det var rätt chockartat för jag har inte träffat så mycket folk sen Harry föddes för tre veckor sen. Fatta grejen: hårtvätt och smink och sprillans ny klänning på (hej nätshopping!). Kände mig helt slut efteråt. Men samtidigt uppiggad och glad. Och så kom jag på att jag nog inte saknar jobbet så mycket som jag trodde, efter att ha konverserat diverse mindre skojiga kollegor ;-) Pallade dock bara två timmar, sen sprang jag hem och hoppade i pyjamasen igen och det var rätt skönt ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag somnade efter klockan 5-amningen och fick mig ett par timmar innan Bossa ville gå upp. Ska försöka få en timme till nu på eftermiddagen.

  Vet ni, jag tycker att alla som tagit hand om spädbarn borde få pris. Borde vi inte?

  Karin - gött att du kom ut! Även om så bara för ett par timmar.

  SvaraRadera