torsdag 16 december 2010

Jag ställde mig på vågen...

... eftersom det är torsdag och vägdag. Men eftersom jag inte vill hålla på och räkna halvkilon hit eller dit (och med dit menar jag NER, obsobsobs!) så glömmer jag raskt det och blickar framåt.

En grej jag älskar den här veckan är Musikhjälpen. Det finns liksom alltid något bra att lyssna på. Har på det i bakgrunden hela tiden. Först på SVT2 och sedan radion. Jag är så himla glad över SR:s val av programledare också. Nour, Martina och Jason/Timbuktu är så jävla bra tillsammans och var för sig. Klart bästa trion hittills (ja, min kompis Henrik var ju såklart bäst av alla när han var med första året, men jag gillade inte riktigt hans parhästar).

Minne från första årets musikhjälp: Jag fick åka ner till Malmö för att agera "Henriks närmaste" när han blev utsläppt ur buren. Jag var supernervös (av någon anledning) och hade köpt med mig en mjukisenhörning + blommor till Henrik (han hade en svår hangup på enhörningar). När Kittys pojkvän såg att jag var utrustad med gåvor blev han helt bestört för att han inte hade det. Så då fick han min bukett så att han kunde ge den till Kitty. Hon blev glad.

Sedan gick jag och Henrik och några till ut och drack öl trots att Henrik inte hade ätit på fem dagar.

1 kommentar:

  1. Ja! Jag lyssnar också på musikhjälpen hela dagarna. Helt perfekt när man går hemma med bebis. Känns som om man har lite trevligt folk i närheten som småpratar.

    SvaraRadera