fredag 31 december 2010

Gott nytt, blogg-lovers!

Sådär ja, ett ögonblicks ro framför dattan, med dygnsgamla popcorn (godast så) och ett glas cola får kickstarta den här nyårsaftonen. En nyårsafton som kan punktas upp så här:

* Vi ska vara hemma hos oss (såklart...) och blir totalt sex personer + en bebis (vår) och eventuellt en hund (ska Kurt vara med, Liselott?).
* Jag och Nils står för varmrätt (har haft kött på marinad i nästan 24 timmar nu) och förrätt (fick snurr på en Västerbottenostpaj i går och har köpt roliga korvar att servera till) och Liselott + Stefan + Jenny fixar efterrätt. Den sista personen i sällskapet, Jocke, bidrar med sitt goda humör och sitt fina utseende.
* Eftersom vi är nyblivna föräldrar så kan vi inte bli fulla och därför lägger vi krutet på kvalitet i stället för kvantitet med en riktigt fin skumpa.
* Däremot ska jag få unna mig det här i kväll: jag ska få röka. OBS: jag ska alltså inte amma i kväll, utan vi ger ersättning under kvällen och natten. OBS igen: jag tänker inte bli heltidsrökare igen. Men ibland får jag unna mig. Jo, det får jag.

Nu ska jag ta mig ett bad och ett glas fint rött. Även på bib-fronten få kvalitet gå långt före kvantitet nuförtin. Och jag tycker om det.

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år på er, hoppas ni hade en härlig kväll. 2011 kommer bli ett kanonår:)

    Skulle dels, gärna vilja ha en sammanfattning av vad som har hänt i ditt liv 2010 och vad du tycker om det och dels, vad ser du fram emot 2011?
    Jag vet ju mycket om ditt liv 2010 eftersom jag följer din blogg, men visst är det ett bra bloggämne, så, nu kaffe på sängen, kram!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt på dig också, bäste-Ola! Jag ska genast börja årssammanfatta. Kramar.

    SvaraRadera