torsdag 30 december 2010

Då behöver man liksom inte fundera på det

Under avdelning "det tär på relationen att skaffa barn" har jag och Nils ingått ett löfte: vad som än händer så ska vi inte skilja oss de första två åren med Bossa.

I dag är det extra bra att det löftet finns.

4 kommentarer:

 1. Mycket bra löfte. Hoppas imorgon är en bättre dag.

  När vår son var drygt 1 år gifte vi oss för att liksom fira att kärleken och relationen överlevt den slitigaste spädbarnstiden. Klarar man det klarar man nog det mesta. Men det är verkligen ingen picknick för relationen att skaffa barn.

  SvaraRadera
 2. Det låter som en fantastisk anledning att gifta sig. Jag ska försöka fundera ut något sätt som jag och Nils kan fira på, när vi tagit oss igenom första året.

  Regeln om "ingen skilsmässa första två åren - vad som än händer" kommer från en kompis till Nils. Vi snodde den rakt av.

  SvaraRadera
 3. Ja gör nåt storslaget!!

  Ikväll är jag extra miserabel. Förutom tandvärk efter den utdragna jävla visdomstanden har jag mensvärk OCH min man är magsjuk OCH storbarnet galet trotsigt. Den enda som uppför sig vettigt i hushållet är egentligen bebisen. Tur det.

  SvaraRadera
 4. Bra regel! När de två åren är över kommer ni förmodligen känna er så mycket som en familj så att regeln känns onödig. Kämpa på mina vänner!

  SvaraRadera