söndag 28 november 2010

Det är inte mycket dineros kvar, så att säga

Har betalat månadens räkningar. Jag brukar gilla att betala räkningar. Det fyller mig med samma tillfredsställelse som till exempel att tvätta. Det känns liksom redigt och som att man får koll på vad man har.

Men i dag var det inte så roligt.

Undrar om Nils familj och mina föräldrar skulle kunna tänka sig att få hemgjorda julklappar i år?

Eller kanske en kram?

7 kommentarer:

 1. Jag har samma känsla som du när det gäller att betala räkningar men samtidigt ångest när det känns som om man jobbar bara för räkningarna.
  Ett tips på billiga uppskattade julklappar är godis och sådant man gjort själv och förpackat fint.
  Förra året fick jag en liten julkorg med hemgjord hallonsylt, hembakade havrekex, flädersaft och lite annat smått och gott. Bättre än vilken parfym/smycke som helst. :)
  Du behöver kanske inte vara så omständigt (förstår att du kanske inte har tiden) men något enkelt som du lägger i en fin glasburk med fint band runtom är säkert mkt uppskattat.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Amy! Herregud, att få hemlagade saker i julklapp! Jag skulle älska det. Bröd, kakor, sylt what ever.

  SvaraRadera
 3. Ah, bra idé, men jag är inte så duktig på att baka och trixa med egengjorda godsaker. Fast det kanske bara beror på bristande erfarenhet och sådant går ju att råda bot på.

  SvaraRadera
 4. *Like*

  vem känner inte så? Själv var jag rationell nog att trösta mig med en ny saffransgul doft (även om just denna var svart men) :-)

  SvaraRadera
 5. Saffransgul doft? Nu förstår jag inte... Menar du en parfym som doftar saffran? I så fall: vad heter den? (Älskar saffran.)

  SvaraRadera
 6. Bilder pa Bossa - en ram kostar inte sa mycket. Bilder pa barnbarnen är det varje mormor och farmor (och morfar och farfar) vill ha!

  SvaraRadera
 7. Camilla - det är en strålande idé!

  SvaraRadera