fredag 29 oktober 2010

Nej nu...

Nu har hon varit onöjd och skrikig till och från i tre timmar. Både jag och Nils börjar få panik. Det är inte bra. En av oss måste ju hålla ställningarna.

5 kommentarer:

 1. Ger minifom något resultat?
  Vi sprutade in det i Iris mun med hjälp av en såndär liten spruta man kan få på apoteket....

  Bvc-modern sa att vi skulle ge henne minifom med sked. Men tjena, det finns väl ingen bebis som kan äta med sked?

  Tips; häll upp en dos minifom på en sked och sug upp med en liten medicinspruta och dosera in i Sallys mungipa eller öppna gap...för svälja kan de små liven.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte märkt någon skillnad än, men kör vidare ett tag till ändå. Jag tar lite mer än vad som är rekommenderat i en sked och liksom häller ner det i munnen på henne och hoppas att det som hamnar i munnen räcker. Funkar okej, hon hatar det inte i alla fall...

  SvaraRadera
 3. magdroppar då? jag kommer ihåg att jag tyckte att dom funkade bättre än minifomen. ett annat tragiskt tips är baby-björn i kombination med oasis "stop crying your heart out",funkade ett tag tills vi inte pallade höra liams gnälliga stämma mer.

  iallafall: heja er! ni fixar det här. och jag vet att du är less på att höra det. men det går över. glöm inte bort att pussa mycket på varann!

  SvaraRadera
 4. Kanske ska testa magdroppar i stället. Just nu är jag villig att testa vad som helst. Inne på timme sex av skrik as we speak...

  Allefall - tack för peppet.

  SvaraRadera
 5. Maria Liljegren31 oktober 2010 00:28

  kör både och. 2 helt olika preparat som går bra att kombinera.

  SvaraRadera