onsdag 27 oktober 2010

Naiv: super

Hahaha! Som jag skrattar åt den jag var tidigare i dag. Så godtrogen och lycklig hon var, den naiva mor som inte förstod att den tidiga dagens lugn bara var ett enda långt laddande inför den VÄRSTA SKRIKFESTEN EVER. Typ. Jag är helt slut. Och stackars Nils som kommer hem till en förstörd fru som bara: "ta ungen, jag orkar inte mer".

Ska testa de där dropparna nu.

4 kommentarer:

 1. vi ger mylicon till jade, och det hjalper mycket. ofta skriker de for att de har gas i magen, sa det har ar mycket bra.
  kor ocksa "cykeln" och andra grejer som hjalper.

  lycka till!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag hörde rån Johanna att ni hade några magiska droppar som får henne att sova hela natten. Låter helt overkligt och hemskt skönt. Bossa sover helst... ingenting på natten.

  SvaraRadera
 3. ja, de har funkat bra. men, vi har nog tur.
  igar sov jade i sin sang mellan 9 och 12:30. sen kaka hon till 12:50 och sov till 3. dags igen for en snack mellan 3 och 3:15. sova pa mamma till 5. pappa bytte bloja och rapa henne, sen sov pa pappa till 8.

  sa lange jade ar ordentligt insvept i en filt, har torr bloja och inte ar hungrig sa ar det enda som far henne att grata gas i magen. hoppas dropparna hjalper!

  SvaraRadera
 4. Maria Liljegren28 oktober 2010 23:52

  Lycka till med dropparna som sagt pruttar hon inte tillräckligt tryck i henne mera droppar ;)
  Sen har du fiskalas å en gladare bebis ( förhoppninngsvis) Tyckte mej märka skillnad efter några dagars användning.

  SvaraRadera