måndag 25 oktober 2010

Morgonstund har mjölk i mun

Godmorgon blogglovers. I dag är en stor dag med premiärtur på spårvagnen på schemat. Ska tillbaka till östra sjukhuset för hörseltest.

Egentligen var planen att sova någon timme till, men det är ju samtidigt bra att ha gott om tid på sig.

3 kommentarer:

 1. Det kommer att gå bra! Ni kommer in i rutiner och vanor snabbt, jag lovar :-) Men jag vet att det är nervöst i början. Min första ensam-med-bebis-promenad till Konsum svettades jag floder. För att inte tala om första bussresan...

  Hade också tänkt tipsa om Minifom-droppar, det gav vi vår son när han var nyfödd och ett tag framåt. Ska vara bra för oroliga magar. Han hade också ledsna kvällar ett tag, det verkar tyvärr vara nyfödingarnas grej :-/

  Lycka till med allt :-) Och när det känns tungt ska du tänka "det går över det går över det går över" - för det gör det faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Jag var på allvar halvt beredd på att någon skulle komma fram och ta Henny ifrån mig med orden "du kan ju inte vara pappa", och jag bara "nej men det har du ju rätt i, det här är ju helt knäppt!". Det är som ett par vita skor, man kommer in i det. Fast alltså, mycket bättre än vita skor. Såklart.

  SvaraRadera
 3. Karin - tack för peppet. Jag känner mig inte som mig själv längre. Är liksom spänd i hela kroppen, hela tiden. Skönt att höra att det blir lättare.

  Kristoffer - så känner jag också! Att det snart ska komma en vuxen person och ta tillbaka vår lånebebis. Jag kan ju inte ta hand om en annan människa, väl?

  SvaraRadera