lördag 23 oktober 2010

Hej nya kosthållning!

5 kommentarer:

 1. Heja Maria & Bossa friskt humör, det är förhoppningsvis laktosfritt som susen gör! Heja, heja, heja!!

  SvaraRadera
 2. Jag gick över till grannarna och höll deras tummar också för att detta ska funka!

  SvaraRadera
 3. Laktosfritt hjälper inte Maria. Det är mjölkproteinet som är boven och då måste man äta helt mjölkfritt... Har gjort det i två veckor nu och det är inte lätt. Det är havremjölk, sojamjölk mm som gäller. Hoppas att det hjälper för Sally! Vet inte om Olle har blivit så mkt bättre. Vi provar akupunktur nu, har gjort tre behandlingar än så länge men vi har inte sett nån förändring än. Man kan tydligen behöva allt mellan 7-14 behandlingar så vi får kämpa på.

  Hoppas som sagt att det mjölkfria hjälper för er!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Eva - oh no! Är det sant? Haha, gud vilken dålig koll jag har... Jaja, i natt var det inte så jättemycket skrik (hon var bara pigg i stället), så det kanske inte är magen.

  Är det mycket skrik och vaknätter med Olle också, alltså?

  SvaraRadera
 5. Han sover rätt så ok på nätterna - thank god. Fast nu när jag far sagt det så kommer han säkert strejka inatt... Men på dagarna och kvällarna är han gnällig och skrikig varje gång han har ätit och han krampar väldigt mycket, blir röd i ansiktet och drar ihop sig. Det är inte så långa perioder som han är vaken och nöjd tyvärr.

  Kolla med BVC-sköterskan om hon tror att det är magen. Det finns ju fler saker man kan prova för det i så fall. Minifom-droppar och semperdroppar tex. Om ni inte har provat det skulle jag nog göra det innan du börjar med mjölfritt. Lite lättare.

  Lycka till!

  SvaraRadera