lördag 23 oktober 2010

Eller rådfråga en vegan

Hmm, vad svårt det var att hitta mjölkfria middagskomponenter i vårt kylskåp. Det är laktos i typ... allt. Får göra en räd på Hemköp efter den här något torftiga måltiden.

5 kommentarer:

 1. Här kanske du kan inspirera dig lite
  http://www.mjolkfri.com/

  Eller kolla på olika vegansidor.

  Mvh
  /före detta vegan

  SvaraRadera
 2. Fanx!

  Det visade sig för övrigt att min research haltade kraftigt. Det räcker inte att köra på laktosfritt, utan man måste gå all the way med mjölkfritt för att det ska påverka bebben. Så din sida är ju urbra för ändamålet.

  SvaraRadera
 3. Jag är vegan, och har perfekta blodvärden enligt min bm så du får fråga mig om du vill. :)

  SvaraRadera
 4. att vara vegan är ingen svårighet (och för övrigt bra för miljön, djuren och människor i tredje världen) i princip alla välsorterade matbutiker har idag mjölkfria alternativ på grädde, smör, mjölk, osv. Så bara fråga i butiken så bör du få hjälp. Kolla på vegankrubb.se eller vegania.net för att få tips. annars är det bäst att äta sådant du redan äter och bara byta ut produkterna.

  SvaraRadera
 5. Olga och anonym - jag önskar att jag hade karaktären att vara vegan. Var vegetarian i ett år, men slutade eftersom jag... är lat och en meat lover. Och en sämre människa än de som är veganer (obs, ej ironisk, jag tycker så).

  SvaraRadera